Televisie Overige films

.Pretty Woman (Garry Marshall, 1990, VS). Schaamteloos romantisch filmsprookje varieert op het oude Pygmalion-thema. Zakenman ontwikkelt gevoel en komt tot rust onder invloed van ingehuurde tippelaarster in wie een puike dame schuilgaat. Wie de film afdoet als een vulgarisering van My Fair Lady heeft geen gevoel voor dagdromen. Richard Gere en Julia Roberts zijn onweerstaanbaar. Net5, 20.30-22.50u.

Kevin of the North (Bob Spiers, 2001, GB/Canada). Afgezaagde komedie over jongeman aan wie reusachtige erfenis ten deel valt, op voorwaarde dat hij deelneemt aan een sleehondenrace in Alaska. Bijrol van Leslie Nielsen als oude, wraaklustige man. Veronica, 20.30-22.20u., met reclame.

Cavalcade (Steve Suissa, 2004, Fr). Dertiger annex musicus pleegt zijn vriendin te verwaarlozen, krijgt ernstig auto-ongeluk en leert vanuit zijn rolstoel wijze levenslessen. Met muziek van Michel Legrand dichtgesmeerd drama. TV5, 22.25-24.00u.