Geen slapeloze nachten

Aan Maurice Buijzen (36) wordt vaak gevraagd of hij niet een beetje jong is om financieel directeur te zijn. Dat is zo, geeft hij toe. Maar verzekeraar Aon Nederland, waar hij net is aangesteld, is een prestatiegericht bedrijf, vertelt hij, waar ze meer op resultaten dan op leeftijd letten. ,,Ik heb in verschillende functies goed gefunctioneerd en heb enkele grote sprongen gemaakt.'' Buijzen kwam in 1995 bij de verzekeraar werken, en verbleef daarvoor veel in het buitenland. De afgelopen anderhalf jaar werkte hij in Chicago, bij Aons hoofdkantoor, waar hij leiding gaf aan het implementeren van de Amerikaanse Sarbanes-Oxley wetgeving. Als financieel directeur is hij nu verantwoordelijk voor de interne controle op de cijfers van de Nederlandse afdeling. ,,We hebben de zaakjes goed voor elkaar, dus daar heb ik geen slapeloze nachten over.''

personalia@nrc.nl

personalia@nrc.nl