Ambitieuze groeiplannen

Echt een grote overgang vindt Roderick Wijsmuller (39) het niet. Bij de Nederlandse multinational VNU was hij uitgever van de bladen Computable, CRN en Emerce. Nu is hij managing director bij en deels eigenaar van het bedrijf Want2manage. Dat bedrijf helpt gebruikers bij het vinden van de voor hen beste oplossingen op het gebied van ICT. ,,Bij VNU was ik als uitgever ook verantwoordelijk voor de website en events. Het belangrijkste was dat lezers de informatie konden krijgen die ze nodig hebben. Bij Want2manage ondersteunen we gebruikers bij het gericht zoeken naar die info.'' Behalve in Nederland is Want2manage al actief in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, en het bedrijf wil nog verder in Europa uitbreiden. ,,Onze groeiplannen zijn zeer ambitieus.''

personalia@nrc.nl

personalia@nrc.nl

    • Elske Schouten