Agenda week 47

Suriname

Minister-president Balkenende is op 24 en 25 november in Suriname voor de viering van dertig jaar onafhankelijkheid.

Politieke beschouwingen

Op dinsdag 22 november worden in de Eerste Kamer de Algemene politieke beschouwingen gehouden. De fractievoorzitters in de Eerste Kamer geven hun visie op de Rijksbegroting en de troonrede, minister-president Balkenende verdedigt het regeringsbeleid.

Peter R. de Vries

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, lijsttrekker van de Partij voor Rechtvaardigheid, Daadkracht en Vooruitgang (PRDV), is vanavond in café De Posthoorn in Den Haag voor een politieke discussieavond.

Begrotingen

De Tweede Kamer behandelt woensdag en donderdag de begrotingen van de ministeries van Buitenlandse Zaken en Justitie. Bij het debat over Justitie is de veiligheidssituatie in Nederland een belangrijk onderwerp.