Internet Voorkeur

Wandelen. Wie aan de wekelijkse wandelrubriek van Joyce Roodnat in deze krant niet genoeg heeft, kan voor hulp bij de bevrediging van de behoeften van zijn voeten ook terecht op het web.

Een goed startpunt is de wandelzoekpagina. Deze site bestaat inmiddels vijf jaar en bedient de wandelaar op allerlei vlakken. Uiteraard worden er veel routes gepresenteerd. Die zijn onderverdeeld in wandelvakanties, meerdaagse wandelingen, en dagtochten. Die laatste categorie bestaat dan weer uit onder andere Stadswandelingen, GPS-wandelingen, NS-wandelingen, Knapzakroutes en Kuierroutes.

Voor eenzame wandelaars is er een prikbord waar afspraken kunnen worden gemaakt voor een gezamelijke tocht. Per dag staat er een aantal tochten, met het aantal gewenste deelnemers. Het animo is groot, want de wandelingen voor zondag 27 november zijn bijvoorbeeld al vol.

Wie 's avonds thuis op de bank of in bed nog geen genoeg heeft van de wandelsport, kan terecht in de sectie boeken. Daar staat een hele lange lijst van titels; sommige zijn meteen te bestellen.

www.wandelzoekpagina.nl