Vijf Nederlandse dagen

Met het planten van bloembollen bij de St. Mark’s Church in-the-Bowery werd vanochtend een begin gemaakt van de 5 Dutch Days in New York. Vijf dagen lang wordt de Nederlandse kunst en cultuur hier benadrukt. Een greep uit de evenementen: leren hoe je kunt uitzoeken of je afstamt van de eerste Nederlanders hier, een bezoek

Vijf Nederlandse dagen

Met het planten van bloembollen bij de St. Mark’s Church in-the-Bowery werd vanochtend een begin gemaakt van de 5 Dutch Days in New York.

Vijf dagen lang wordt de Nederlandse kunst en cultuur hier benadrukt. Een greep uit de evenementen: leren hoe je kunt uitzoeken of je afstamt van de eerste Nederlanders hier, een bezoek aan originele boerderijen waar kookdemonstraties worden gegeven en op vrijdagavond het prestigieuze Peter Stuyvesant-bal.

De dagen worden gesponsord door Nederlandse bedrijven. De bloembollen kwamen van B&K Flowerbulbs uit Enkhuizen.