Koffie voor thuis en werk

André Hendriks (35) is de nieuwe algemeen directeur van Nestlé Foodservices. Hendriks, die bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam studeerde, heeft ruime ervaring in de voedselindustrie. Hij werkte onder meer bij Sara Lee/DE en Hero. Dat is volgens hem een van de redenen dat Nestlé voor hem heeft gekozen. `Ondernemingszin' is de andere reden volgens Hendriks. ,,Nestlé heeft natuurlijk veel mooie producten. Iedereen kent Nescafé. Dat concept biedt nog erg veel groeimogelijkheden op de Nederlandse markt. Vooral in de professionele koffievoorziening. Je moet daarbij denken aan een combinatie van op elkaar afgestemde ingrediënten, machines, technische service en accessoires die bedrijven, instellingen, scholen, benzinestations en sportkantines de mogelijkheid bieden om snel een kop koffie aan te bieden.''

personalia@nrc.nl