Televisie Overige Films

.Before and after (Barbet Schroeder, 1996, VS). Wat doe je wanneer een naaste een misdaad pleegt? En is het mogelijk om in een rechtszaak de waarheid te achterhalen? Dat zijn de kernvragen in spannend drama over de reacties van Meryl Streep en Liam Neeson op het feit dat hun 17-jarige zoon zijn vriendinnetje heeft vermoord. Met Alfred Molina als opportunistische advocaat. Net5, 20.30-22.35u.

And the Pursuit of Happiness (Louis Malle, 1985, VS). In deze televisie-documentaire ondervraagt LouisMalle uiteenlopende, al dan niet illegale immigranten in de Verenigde Staten. TV5, 22.30-23.50u.

.Caught (Max Ophüls, 1949, VS). Een van de vier films die Max Ophüls in Hollywood maakte is soort film noir. Het fotomodel Barbara Bel Geddes heeft een gruwelijk huwelijksleven met de nukkige miljonair Robert Ryan en valt voor dokter James Mason. Morgen, BBC2, 14.35-16.00u., zwart-wit.