Internet Voorkeur

Sinterklaas. Vandaag komt sint aan in Sneek en gaat ook de website www.sint.nl weer open. De site van het dagelijkse sinterklaasjournaal is al actief en heeft onder meer kleurplaten en recepten voor pepernoten, pepernotensoep en pepernotenpannekoek. Verder kun je een schilderij voor het grote pietenhuis maken en insturen.

Ook de grootste familie van Nederland, de TROS, heeft voor de vierde jaar op rij een website over het grootste familiefeest. Op www.sinterklaasavond.nl, die pas vanaf dinsdag in de lucht zal zijn, kun je gedichten laten maken, ideeën opdoen voor surprises, lootjes trekken, Sinterklaasliedjes instuderen en recepten vinden voor onder meer borstplaat, pepernoten, appelflappen, banketletter en marsepein. De site organiseert een Verkiezing van het Sinterklaasgedicht 2005 en de Verkiezing van de Surprise 2005. Bezoekers kunnen gedichten en een foto van hun surprise opsturen.

Voor links naar webwinkels of hulpsinterklazen heeft de startpagina veel handige links.

www.sint.nl

www.sinterklaasjournaal.nl

www.sinterklaasavond.nl

www.sinterklaas.pagina.nl