Bijnaam

Vlakbij onze school zit een vrouw die een beetje gek in haar hoofd is. Het begon toen we buiten zaten te volleyballen. Toen wij een punt hadden gemaakt, ging iedereen natuurlijk `JEUH!' roepen. Toen liep die vrouw dus langs en het bleek dat ze niet tegen lawaai kan. Toen riep ze: ,,Zijn jullie nou helemaal gek geworden? Ik ga jullie doodmeppen!'' En een vriendin van me, Hanna, moest toen ook nog de opmerking maken ,,Je mag kinderen niet slaan!'' Toen werd die vrouw dus echt heel boos. Ze had een handtas bij zich en toen ging ze achter iedereen aanrennen. Ze heeft ook een vriendin van mij, die Fleur heet, een mep in haar rug gegeven. Daarna ook het zusje van Hannah. En toen bleek dat ze klaar was, ging ze weg alsof er niks gebeurd was! Daarna kwam de politie en hebben we alles verteld. Tegenwoordig komt ze iedere donderdag langs lopen.

Ze was toen ook met een volle colafles achter Nina en Marthe aangerend. Er blijkt echt geen einde aan te komen. Zels mijn moeder is haar een keer tegengekomen en toen werd ze ook boos. Dus nu heeft ze van ons een bijnaam gekregen. GW (Gek Wijf).

Eigen nieuws van Itha Korzec, 9 jaar, uit Amsterdam