Van Senseo naar het internet

Ook bij Monsterboard.nl zijn er veranderingen in het management. Rob van Wingerden (36) en Diana Krieger (33) zijn toegevoegd aan het managementteam van het bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam. Van Wingerden was de afgelopen acht jaar in dienst van Philips waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de introductie van het koffiezetapparaat Senseo. ,,Af en toe moet je veranderen van bedrijf'', zegt Van Wingerden, die al in de buurt van Amsterdam woonde en dus niet hoeft te verhuizen. De baan zelf brengt wel verandering: ,,Het business model van Monster is erg gericht op groei. Bij Philips in Nederland hadden we een marktaandeel van 45 procent in een krimpende markt.'' Op Monsterboard.nl staan 20.000 vacatures en 480.000 cv's. Het is onderdeel van Monster, het Amerikaanse bedrijf dat marktleider is in online recruiment. Van Wingerden wordt verantwoordelijk voor de verkoop in Scandinavië en de Benelux. Diana Krieger is verantwoordelijk voor de marketing in de Benelux. Zij was tot voor kort eindverantwoordelijk voor de strategie en productmanagement bij Wella.

Personalia@nrc.nl