Televisie Overige Films

Next of Kin (John Irvin, 1989, VS). Voorspelbaar scenario doet vehikel voor Patrick Swayze de das om. Als `hillbilly'-rechercheur kan hij geen bewijs vinden voor de maffia-moord op zijn broer. Ook met Helen Hunt, Liam Neeson. Veronica, 20.30-22.30 uur

Hot Chick (Tom Brady, 2002, VS). Flauwe tienerkomedie waarin een domme dief en een mooi jong meisje per ongeluk in elkaars lichaam verzeild raken. Dat geeft de nodige problemen, want hoe kun je een cheerleaderswedstrijd winnen of een quarterback kussen als je haren op je kin en ook nog eens een penis hebt? Met Rob Schneider. Talpa, 20.30-22.30 uur

Family Business (Sidney Lumet, 1989, VS). Sean Connery, Dustin Hoffman en Matthew Broderick spelen grootvader, vader en zoon uit New York, die gezamenlijk een inbraak beramen. Ondanks situering in crimineel milieu een serieus, sentimenteel gezinsdrama dat ons wil overtuigen van het belang van een hechte familieband. BBC1, 0.10-2.05 uur