Radio Voorkeur

Willem Jan Otten. Na achten de derde aflevering van Specht en Zoon in De Avonden van de VPRO op de middengolf. In het kader van de Week van het Luisterboek leest Willem Jan Otten deze week dagelijks tussen acht en negen, in vijf lange delen, zijn roman Specht en Zoon voor. Tussen negen en tien uur de `podgids' van Chris Bajema. Hij gaat voor de moderne luisteraar iedere week op zoek naar de mooiste en leukste podcasts op het wereldwijde web. De Avonden, 747AM, 20.02-23.00 uur

Kunststof. Gesprek met de landschapsarchitect Willem Overmars, die betrokken was bij het inrichten van natuurgebieden als de Millingerwaard en het Geuldal. Voor zijn bijdrage aan het debat over natuur won hij de Groeneveldprijs. Radio, 19.04-20.00 uur

Casa Luna. Gesprek met journalist Willem Breedveld van Trouw over zijn boek De stamtafel regeert. Aan de orde komt de manier waarop burgers zich betrokken en verantwoordelijk zouden kunnen voelen in plaats van lijdzaam toe te zien hoe het debat over hun hoofden gevoerd wordt door politici en journalisten. Radio 1, 0.00-1.00 uur