Radio Voorkeur

Willem Jan Otten. Na achten de tweede aflevering van Specht en Zoon. In het kader van de Week van het Luisterboek leest Willem Jan Otten deze week dagelijks tussen acht en negen, in vijf lange delen, zijn roman Specht en Zoon voor. Tussen tien en elf uur de architectuurrubriek van Marten Minkema. De gouden jaren zijn voorbij voor de Nederlandse architectuur. Althans, dat zeggen architecten zelf. Wat is er aan de hand? Het architectuurtijdschrift Oase signaleert een crisis, die deels wordt veroorzaakt door opdrachtgevers die op zeker spelen en geen experimenten meer dulden. Marten Minkema sprak met de samenstellers. De Avonden, 747AM, 20.02-23.00 uur

Kunststof. Te gast is de cabaretier Eric van Sauers. Radio 1, 19.04-20.00 uur

Radio online. Wekelijks programma over digitale ontwikkelingen. Radio 1, 20.04-21.00 uur

NOS Langs de Lijn. Met onder meer een reportage over schaatsster Yvonne van Gennip in verband met haar biografie die vandaag is gepresenteerd. Radio 1, 22.00-23.00 uur