Radio Voorkeur

Willem Jan Otten. In het kader van de `Week van het luisterboek' leest de schrijver Willem Jan Otten deze week dagelijks, dus in vijf lange delen, zijn roman Specht en Zoon voor in De Avonden. Vandaag het eerste deel tussen 20.00 en 21.00 uur. Het boek is al toe aan zijn elfde druk en is ook verkocht aan een aantal grote buitenlandse uitgevers. In Nederland won het dit jaar de Libris Literatuurprijs. Tussen 21.00 en 22.00 uur onder meer een gesprek van Wim Noordhoek met Rudy Kousbroek over zijn zojuist verschenen boek Verborgen verwantschappen. De Avonden, 747 AM, 20.02-23.00 uur

Casa luna. Gesprek met fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer Boris Dittrich over het congres van afgelopen zaterdag,

de sociaal-liberale koers van de komende 10 jaar en zijn eigen toekomst.

Radio 1, 0.04-0.45u.

Morgen, dinsdag: Radio 747.

Presentator Theodor Holman praat met journaliste Judith Neurink van Trouw over haar boek Misleide martelaren. Het gaat over de Iraanse mujahedeen en behandelt de vraag hoe verzetsstrijders terroristen werden. Radio 747, 14.00 - 15.45 uur