2055 Nederlanders - en Hans - liepen de marathon

Hans de Koning heeft het gehaald. In 3 uur, 57 minuten en 7 seconden liep hij de marathon van New York. Hier de resultaten van Hans en andere renners. Op 1st Avenue stonden Nederlandse vrienden en familie aan te moedigen. In totaal liepen 2055 andere Nederlanders vandaag de marathon. Hier de deelnemerslijsten. Het was zwaar.

2055 Nederlanders - en Hans - liepen de marathon

Hans de Koning heeft het gehaald. In 3 uur, 57 minuten en 7 seconden liep hij de marathon van New York. Hier de resultaten van Hans en andere renners.

Op 1st Avenue stonden Nederlandse vrienden en familie aan te moedigen. In totaal liepen 2055 andere Nederlanders vandaag de marathon. Hier de deelnemerslijsten.

Het was zwaar. ?Alles doet pijn?, zegt Hans ?Vooral die laatste tien kilometer waren onaangenaam. Kramp. En ik werd ingehaald door een gast met één been. Nou, dat is een sloper hoor.? Kijk hier voor een filmpje van Hans’ aankomst.

Hans is tevreden. Het was zijn eerste marathon. Een volgende ziet hij zichzelf niet snel lopen. ,,Dit zou verslavend moeten zijn. Niet voor mij. Ik ben alleen maar opgelucht.”