Sex and the City - Part II

Het is al meer dan een jaar geleden dat de laatste aflevering van Sex and the City werd uitgezonden, maar de dames die erbij betrokken waren hebben er hun handen dagelijks nog vol aan. Zo bracht de schrijfster van de serie, Candace Bushnell, net weer een boek uit over… drie succesvolle vrouwen in New York

Sex and the City - Part II

Het is al meer dan een jaar geleden dat de laatste aflevering van Sex and the City werd uitgezonden, maar de dames die erbij betrokken waren hebben er hun handen dagelijks nog vol aan.

Zo bracht de schrijfster van de serie, Candace Bushnell, net weer een boek uit over… drie succesvolle vrouwen in New York die alles willen, liefde, hard werken, sex, geld. Lipstick Jungle heet het.

Ook wordt er goed verdiend met de Sex and the City-tours. Zestien keer per week kun je voor 37 dollar drie uur langs de plekjes lopen die kijkers zo goed kennen: het stoepje voor Carries huis, de gallerie in SoHo waar Charlotte werkte en de talloze restaurants waarvoor de vier dames altijd weer tijd vonden.

Samantha uit de serie, Kim Catrall, heeft nu ook een boek uit: Sexual Intelligence. Catrall ging met de echte schrijvers van het boek en fotografen naar Pompeii, cyprus en het Britse Dorset en bezocht daar erotische afbeeldingen. Ze presenteerde het boek afgelopen week in een New Yorkse boekhandel en de camera’s kregen geen genoeg van haar.

,,Mensen nemen altijd aan dat ik altijd de meest fantastische seks heb gehad”, schrijft ze in het voorwoord. ,,Maar het tegenovergestelde is waar.” Catrall wil de lezers onderwijzen met het boek. Een van die lezers was de moeder van rapper P. Diddy, Janice. Ze vertelde me dat haar zoon - ex van Jennifer Lopez - het boek zelf ook ging kopen. ,,Iedereen heeft er iets aan.”