Internet Voorkeur

Speelgoed. De maan gaat weer door de bomen schijnen, dus de speelgoedbranche heeft het publiciteitsoffensief geopend. Deze week werden in vijf leeftijdscategorieën de winnaars bekend van de verkiezing `Speelgoed van het jaar 2005'. Met deze verkiezing, dit jaar voor de 32ste keer gehouden, wil de branche ,,de consument voorlichten welk type speelgoed het beste aansluit bij de behoefte en ontwikkeling in een bepaalde leeftijdsfase.'' En ze legt er natuurlijk ook graag de nadruk op dat speelgoed niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen is. Op www.speelgoedvanhetjaar.nl zijn onder andere de enthousiast en positief getoonzette juryrapporten te vinden.

De Stichting SpeelGoed Nederland, een initiatief van de Nederlandse speelgoedleveranciers, beheert de website www.speelgoedinfo.nl. Daarop gaat het niet alleen om de producten, maar ook om verantwoord én plezierig spelen, gericht op zowel kinderen als ouderen. Met informatie over speelgoed voor kinderen die ziek zijn en tips voor wie speelgoed kiest als onderwerp voor een spreekbeurt.

www.speelgoedvanhetjaar.nl

www.speelgoedinfo.nl