Internet Voorkeur

Aanbevolen weblogs. Op de pagina Internet & Media op de website www.nrc.nl staat niet alleen een selectie van berichten en artikelen uit de krant, maar ook een aantal discussies. Bezoekers van de site kunnnen er bijvoorbeeld hun mening geven over de mediapagina's van deze krant en de vraag beantwoorden wie er naar Talpa kijkt. Ook bestaat de mogelijkheid andere bezoekers te attenderen op interessante radio- en tv-programma's en op weblogs die zij de moeite waard vinden.

Nogal wat mensen grijpen deze gelegenheid aan om hun eigen weblog onder de aandacht te brengen. Zo wijst Hugo Louter uit Leiden op zijn blog over boeken, media en de rest van zijn universum: lezenetcetera.blogspot.com/. Miguel Sloendregt maakt melding van haagsche.web-log.nl/, zijn internetdagboek over alle mogelijke Haagse onderwerpen, met name de lokale politiek. En Mieka Vroom houdt een weekboek bij, zorgenvoormijnmoeder.blogspot.com/, waarin ze haar ervaringen beschrijft met de zorg in het verpleeghuis waar haar moeder sinds drie jaar verpleegd wordt.

Meer al dan niet met argumenten aanbevolen weblogs op www.nrc.nl/media.