Radio Voorkeur

Kunststof. Martin Bril, Bart Chabot en Ronald Giphart vertellen over hun literair variété. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. In het eerste uur een gesprek met schrijver en filosoof Martijn Meijer over zijn romandebuut Arthur's apocalyps. Meijer schreef eerder een boek over de schrijver-moordenaar Klinkhamer. Verder besprekingen van de roman Explorers of the new century van Magnus Mills en de animatiefilm Corpse Bride van Tim Burton. In het laatste uur fotografe Rineke Dijkstra over haar overzichtstentoonstelling in het Stedelijk Museum te Amsterdam. 747AM, 20.02-23.00u.

3VOOR12XL: Pharell Williams. Gesprek met muziekproducer Pharell Williams over zijn geloof, seksuele uitspattingen en zijn nieuwe cd. Radio 3, 22.02-1.00u.

Casa luna. Profpokeraar Rolf Slotboom vertelt over het grote pokertoernooi dat van 4 tot 12 november in Amsterdam wordt gehouden. Ook praat hij over zijn leven als profpokeraar en de toename van gokken via internet. Radio 1. 0.04-0.45u.