Boeddha

Ik was een keer op vakansie. een keer was ik op het strand. en toen was er ook een arme man die een sandkasteel bouwde. (een boeddha) en als hij klaar was legde hij een matje neer. dan mochten de mensen zelf kiezen of ze geld wilden geven.

een keer kwam er een politieman naar die man toe. de politie (4stuks!!) zei tegen de arme man dat er maar tussen 1 november en 1 maart sandkastelen gebouwd mochten worden. zijn schep werd afgepakt en ik vond het wel héél stom.

want ik heb met mijn vader zelf ook zandkastelen gebouwd. (een slak, ik als vis, een zeeschildpad) maar wij werden niet tegen gehouden!? het is toch niet normaal dat een arme man gewoon van het strand gestuurd word die daar zijn brood wil verdienen?????

het was in spanje, op mallorca.

Eigen nieuws van David Keasberry, 7 jaar, uit Delft