Vandaag begint kerstmis

November en alweer bijna kerst. Dat denken Amerikaanse ondernemers ten minste, hier staan de kerstbomen in de etalages. Dat is meer dan opmerkelijk, dat is keihard geld verdienen. Het grootste bedrijf van het land, winkelketen Wal-Mart, lanceert vandaag de reclamecampagne (zie foto’s) Zo vroeg is Wal-Mart nog nooit begonnen. De zomer viel tegen, vandaar. Of het

Vandaag begint kerstmis

November en alweer bijna kerst. Dat denken Amerikaanse ondernemers ten minste, hier staan de kerstbomen in de etalages.

Dat is meer dan opmerkelijk, dat is keihard geld verdienen. Het grootste bedrijf van het land, winkelketen Wal-Mart, lanceert vandaag de reclamecampagne (zie foto’s) Zo vroeg is Wal-Mart nog nooit begonnen. De zomer viel tegen, vandaar.

Of het werkt, moet de keten afwachten. Vorig jaar stegen de verkopen in de maand november maar met 0,7 procent ten opzichte van een jaar eerder.

    • Freek Staps