Agenda week 44

Terreurdebat

De Tweede Kamer debatteert donderdag op verzoek van de Groep Wilders over de aanhoudingen van zeven vermeende leden van de Hofstadgroep. Naast `terreurministers' Donner (Justitie, CDA) en Remkes (Binnenlandse Zaken, VVD) zijn ook premier Balkenende (CDA) en minister Pechtold (Bestuurlijke Vernieuwing, D66) bij het debat aanwezig.

Mediadebat

Woensdagochtend spreekt de Kamer wederom over de toekomst van de publieke omroep, mede naar aanleiding van een brief van staatssecretaris Van der Laan (Media, D66) over de voorgestelde overgangstermijn voor de NPS. De NPS, die moet worden opgeheven, krijgt van de staatssecretaris drie jaar extra om de programma's ergens anders onder te brengen.

Topinkomens

De Tweede Kamer spreekt donderdag over het voorstel om topinkomens openbaar te maken van bedrijven en instellingen die met publiek geld gefinancierd worden.