Aalbers keert niet terug bij Vitesse

Oud-voorzitter Karel Aalbers keert voorlopig niet terug in een leiddinggevende functie bij Vitesse. De Arnhemse voetbalclub liet gisteren weten dat de Duet Group, met Aalbers als vooruitgeschoven pion, niet langer kandidaat is het multifunctionele stadion Gelredome te kopen. Het Britse bedrijf deed in mei van dit jaar een bod van 24 miljoen euro op het voetbalcomplex. De Duet Group wilde eventueel ook Vitesse overnemen. De onderneming zei voor de gecombineerde aankoop een bedrag van 50 miljoen euro beschikbaar te hebben. Een rentree van Aalbers in de directie van de club was een absolute voorwaarde van de Britse investeringsmaatschappij. Vitesse is daardoor niet langer in gesprek met dit bedrijf. De club richt zich nu op de andere twee partijen die door de gemeente Arnhem zijn geselecteerd als potentiële koper van het Gelredome.