Rotterdammer Hans loopt de NYC Marathon

Volgende week zondag is het zover. De New York Marathon. Met een Nederlands tintje, want gesponsord door ING. Dit weblog volgt de Rotterdammer Hans de Koning in voorbereiding op zijn race. Kijk hier voor QuickTime Player en hier voor Windows Media Player hoe Hans traint. Hij is nu in zijn vijftiende trainingsweek en ?ben het trainen

Rotterdammer Hans loopt de NYC Marathon

Volgende week zondag is het zover. De New York Marathon. Met een Nederlands tintje, want gesponsord door ING.

Dit weblog volgt de Rotterdammer Hans de Koning in voorbereiding op zijn race. Kijk hier voor QuickTime Player en hier voor Windows Media Player hoe Hans traint. Hij is nu in zijn vijftiende trainingsweek en ?ben het trainen helemaal zat? laat hij per e-mail weten. Hij heeft 55 keer gelopen, inmiddels. Bij elkaar ruim 600 kilometer.

?Heb twee weken 32 km gelopen, de langste trainingsafstand. Ik wist na 30 km echt niet meer wat ik moest doen. Nadat ik klaar was wist ik het echt helemaal niet meer! Kotsen, zeiken, schijten, drinken of alles
tegelijk??

De organisatie van de marathon weet hoe moeilijk de voorbereiding kan zijn en heeft een trainingsschema en een simulatierace op de website gezet.

    • Freek Staps