Televisie Overige Films

Riding in Cars with Boys (Penny Marshall, 2001, VS). Hollywoodadaptatie van bestseller van Beverly Donofrio uit 1990. Drew Barrymore speelt de small-town girl die op haar 15de zwanger raakt, in het huwelijk treedt met een drankorgel en gebukt gaat onder de tirannie van haar vader (James Woods). Talpa, 20.30-22.55u., onderbroken door reclame.

All the Queen's Men (Stefan Ruzowitzky, 2001, VS). Minder overtuigende oorlogskomedie waarin vier Amerikaanse soldaten, onder wie Matt LeBlanc, in travestie een Berlijnse Enigmamachinefabriek proberen te infiltreren. Veronica, 20.30-22.30u., onderbroken door reclame.

Arthur 2: On the Rocks (Bud Yorkin, 1988, VS). Plichtmatig vervolg op verrassende hit-komedie uit 1982. Drankzuchtige miljonairszoon Dudley Moore verliest zijn fortuin door machinaties van een andere miljonair, wiens dochter hij ooit versmaadde voor volksmeisje Liza Minelli. BBC1, 0.40-2.35u.