Go Fug Yourself

Het is niet makkelijk om de woorden ‘internet’, ‘weblogs’ en ‘geld verdienen’ in één zin te gebruiken zonder beloond te worden op hoongelach. Maar kijk eens naar Go Fug Yourself. Jessica Morgan en Heather Cocks, die beide bij Amerikaanse RTL Boulevards werken, doen daar niets anders dan sterren, hoe zeg ik dit subtiel, becommentariëren. ‘Fug’ staat

Go Fug Yourself

Het is niet makkelijk om de woorden ‘internet’, ‘weblogs’ en ‘geld verdienen’ in één zin te gebruiken zonder beloond te worden op hoongelach.

Maar kijk eens naar Go Fug Yourself. Jessica Morgan en Heather Cocks, die beide bij Amerikaanse RTL Boulevards werken, doen daar niets anders dan sterren, hoe zeg ik dit subtiel, becommentariëren. ‘Fug’ staat volgens de dames dan ook voor frightfully ugly, beangstigend lelijk.

En ze verdienen er mee. Onder meer uitgeefconcern Random House en mediabedrijf Viacom adverteren op de site, zo schrijft zakenkrant The Wall Street Journal.

Waar Morgan en Cocks (rechts op de foto van Michael Justice) het überhaupt over hebben? Shirtjes, rokjes, laarzen, en de tandpastaglimlach die de sterren opzetten. Om dan te besluiten met: ?Listen, you’re totally freaking me. I can’t figure out what the hell is going on here. I’m just going to look away now.?

    • Freek Staps