Televisie Overige Films

The Golden Child (Michael Ritchie, 1986, VS). Brutaaltje Eddie Murphy is een kwieke welzijnswerker in sprookjesavontuur. Hij moet een Tibetaans knulletje, de personificatie van het Goede, beschermen tegen duivelse schurk Charles Dance. Veronica, 20.30-22.10u., onderbroken door reclame.

.The Big Steal (Don Siegel, 1949, VS). Thriller vertoont ironische overvloed van plotwendingen en is schoolvoorbeeld van Siegels Hollywoodvakmanschap. Van fraude verdachte legerofficier Robert Mitchum achtervolgt tot in Mexico de ware daders. Ook met Jane Greer, William Bendix. Morgen, BBC2, 11.20-12.30u., zwart-wit.

An Angel for May (Charley Cokeliss, 2002, Engeland). Ingetogen jeugdfilm waarin jochie terug in de tijd reist naar het Engeland van de Tweede Wereldoorlog. Blijkt leerzaam. Morgen, Ketnet, 14.00-15.35u.