Radio Voorkeur

De avonden. Onder meer documentairemaker Erik Willems over het belang van amateurfilms en scenarioschrijfster Mieke de Jong over de nieuwe film van Martin Koolhoven Knetter. Verder marktonderzoeker Leon de Wolff over zijn boek De krant was koning, publieksgerichte journalistiek en de toekomst van de media. Tot slot een reportage over de gekken, veroordeelden en dementen in Oud Rekum, net over de grens bij Maastricht. 747AM, 20.02-23.00u.

Het avondconcert. Opnamen uit juli van het Delft Chamber Music Festival door het Delft Festival Ensemble en solisten met werk van o.a. Vivaldi, H. Andriessen en Debussy. Radio 4, 20.02-22.30u.

Radio 4FM: Special. Portret van de Amerikaanse componiste en zangeres Annette Peacock met o.a. muziek van haar debuutalbum I'am the one uit 1972 en een recent interview in haar woonplaats Woodstock. Deze dochter van een klassiek celliste trouwde in 1960 op haar 19de met jazzbassist Gary Peacock en kwam snel in de jazzscene van Greenwich Village. Zij heeft muzikanten als David Bowie en Brian Eno als bewonderaars. Radio 4, 23.00-1.00u.