Radio Voorkeur

Kunststof. Cabaretier van de grove humor en regisseur Hans Teeuwen vertelt over zijn debuutfilm Masterclass die vorige week in première ging op het Nederlandse Film Festival. Radio 1, 19.02-20.00u.

De avonden. Onder meer een gesprek met componist Willem Jeths over de tekst en muziek van de wereldpremière van Ombre Cinesi door het Holland Symfonia onder leiding van Roy Goodman op 16 oktober in de Philharmonie in Haarlem. In het tweede uur Heere Heeresma jr. over zijn roman De held van Srebrenica en in het laatste uur stripdeskundige en directeur van de Stripdagen in Haarlem Joost Pollman over zijn binnenkort te verschijnen boek met essays over de strip. 747AM, 20.02-23.00u.

Dias. Driekwart van Nederland weet niets over de levensloopregeling, het paradepaardje van dit kabinet. Ook werkgevers, met name in het midden- en kleinbedrijf, worstelen met de nieuwe wet. Gesprekken met vrouwen over de kwaliteit van de levensloopregeling en commentaar van oud-staatssecretaris Elske ter Veld. Morgen, 747AM, 11.02-12.00u.