Dagelijks in de file staan

Sinds 1 september staat André Vink meer in de file. De dagelijkse rit gaat sindsdien niet meer naar Zwolle, maar naar Den Haag, naar consumenteninformatiebureau Experian. De 37-jarige Vink geeft leiding aan de 22 mensen binnen de divisie Information Services van de Nederlandse vestiging die onderdeel is van het Britse beursgenoteerde GUS. ,,De grootste verandering is dat ik nu weer werk voor een bedrijf dat rechtstreeks levert aan zakelijke klanten en meer verantwoordelijkheid heb'', zegt Vink die de afgelopen drie jaar werkte voor Wehkamp waar hij manager was van de financial services-afdeling. Bij Experian is Vink nu verantwoordelijk voor het kredietinformatiebureau dat bedrijven en incasso-organisaties van kredietinformatie voorziet waarmee ze wanbetaling en fraude tegen kunnen gaan. Experian heeft kantoren in 27 landen, is actief in 60 landen en heeft wereldwijd 50.000 klanten.

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf