Radio Voorkeur

Kunststof. Hoofdredacteur van het weekblad Vrij Nederland Emile Fallaux praat over de nieuwe stijl en opmaak van zijn blad. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. In het eerste uur een gesprek met de filosoof Harry Kunneman over `postmoderne moraal' naar aanleiding van zijn boek Voorbij het dikke-ik. Verder besprekingen van de roman K. van de Italiaanse Kafka-kenner Roberto Calasso en de film Crónicas van regisseur Sebastián Cordero en een gesprek in Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam met Dingenus van de Vrie over grafiek van Jan Veth en zijn tijdgenoten'. 747AM, 20.02-23.00u.

Legendarisch live. Bijzonder concert van Bruce Springsteen dat hij 3 juli 1988 samen met z'n E Street Band gaf in Stockholm. Met de successen Born in the USA, The river, Tunnel of love en Brilliant disguise. Het optreden vond plaats in het kader van de Amnesty International Tour. Radio 2, 21.00-22.00u.

Casa luna. Oud-hoofdredacteur van Trouw en oud-directeur dagbladen van PCM Jan Greven praat over zijn boek De bijbel van mijn jeugd. Radio 1, 0.04-0.45u.