Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Radio Voorkeur

Kunststof. Producent van de programma's Het Blok en Samenwonen bij Net5 Erik van der Hoff vertelt over zijn werk. Hij was ooit zanger bij Roberto Jacketti and the Scooters. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Onder meer een gesprek met de van oorsprong Marokkaanse pedagoge Aaliyah Bochhah over wat er moet gebeuren na de bedreigingen aan het adres van columniste Hasna El Maroudi die in deze krant geen columns meer durft te schrijven over Marokkanen in Nederland. Ook een gesprek met Winnie Sorgdrager, voorzitter van de Raad voor Cultuur, over de kritiek op het Nederlandse kunstbeleid van econoom Pim van Klink die het de hoogste tijd vindt dat de Raad voor Cultuur verdwijnt. 747AM, 20.02-23.00u.

Casa luna. Gesprek met voormalig bankier en voorzitter van de brancheorganisatie voor ontwikkelingsorganisaties Partos Paul Mudde. Radio 1, 0.04-0.45u.

1opdemiddag. Onder meer over werknemers die niet rond kunnen komen en door hun werkgever financieel worden ondersteund. Morgen, Radio 1, 14.04-17.00u.