Aanslagen op komst in New York?

Vlak voor de avondspits hield burgemeester Michael Bloomberg een persconferentie, samen met de FBI. New York zou de komende dagen het toneel kunnen zijn van aanslagen in de metro. Bommen zouden in kinderwagens en aktetassen de ondergrondse ingebracht kunnen worden. De avondspits lijkt niet minder druk te zijn dan normaal. De New Yorkse metro vervoert

Aanslagen op komst in New York?

Vlak voor de avondspits hield burgemeester Michael Bloomberg een persconferentie, samen met de FBI. New York zou de komende dagen het toneel kunnen zijn van aanslagen in de metro. Bommen zouden in kinderwagens en aktetassen de ondergrondse ingebracht kunnen worden. De avondspits lijkt niet minder druk te zijn dan normaal. De New Yorkse metro vervoert dagelijks ruim 4 miljoen passagiers.

    • Freek Staps