‘They’ve got it a lot worse than you do’

Overal in New York werden de afgelopen weken inzamelingen gehouden voor de slachtoffers van orkanen Katrina en Rita. ,,Geef hier voor onze brothers van het Rode Kruis?, staat op aanplakbiljetten van winkels en de grote telecombedrijven zijn samen een actie gestart. Als je de tekst ?2HELP? sms?t, wordt er automatisch 5 dollar van je rekening

'They've got it a lot worse than you do'

Overal in New York werden de afgelopen weken inzamelingen gehouden voor de slachtoffers van orkanen Katrina en Rita. ,,Geef hier voor onze brothers van het Rode Kruis?, staat op aanplakbiljetten van winkels en de grote telecombedrijven zijn samen een actie gestart. Als je de tekst ?2HELP? sms?t, wordt er automatisch 5 dollar van je rekening afgehaald.
Maar ook de inwoners van New York zamelen in clubverband geld in.

De Central Park Dance Skaters Association hield een actie in het park. New Yorkers dansten in dit filmpje op skates voor het publiek, toeschouwers werd gevraagd gul te geven. Hard liep het niet voor de honderdduizenden die getroffen zijn door Katrina. Na de eerste middag skaten was er 500 dollar ingezameld.

    • Freek Staps