Dutch Design: Orange Alert

Het hele jaar lang organiseert het Nederlandse consulaat in New York tentoonstellingen om Nederlandse ontwerpers in Amerika aan de man te brengen. Orange Alert is de begeleidende strijdkreet. ,,If it ain?t Dutch, it ain?t much?, zei de Nederlandse ambassadeur daarover tijdens een diner om een nieuwe tentoonstelling in te luiden. In het Fashion Intitute of

Orange Alert

Het hele jaar lang organiseert het Nederlandse consulaat in New York tentoonstellingen om Nederlandse ontwerpers in Amerika aan de man te brengen. Orange Alert is de begeleidende strijdkreet. ,,If it ain?t Dutch, it ain?t much?, zei de Nederlandse ambassadeur daarover tijdens een diner om een nieuwe tentoonstelling in te luiden. In het Fashion Intitute of Technology is tot en met december een tentoonstelling ingericht met mode en textiel van Nederlandse ontwerpers.

Hier de Bearskin Rug van Eelko Moorer. Klik op het plaatje voor een afbeelding van de theedoek Greetings from Holland van Niels van Eijk. Op de theedoek staat: ?Groeten uit Holland, 6.720 kilometers ten noord-oosten van NY?. Volgens het begeleidende bordje licht Nederland overigens ten noord-westen van New York. Foutje.
Dutch design events.

    • Freek Staps