Tobias Gruter

18 jaar, Den Bosch

5 havo

Profiel: Economie en Maatschappij

Ik weet dat ik iets wil doen met economie en dat sluit goed aan op mijn profiel. Het lijkt me leuk om bijvoorbeeld bij de politie te gaan. Ik ben iemand die bezig moet zijn en veel afwisseling nodig heeft. Ik heb naar de poltie gebeld en daar zei men dat er wel mogelijkheden waren. De opleiding is in Den Bosch. Ik blijf thuis wonen omdat dat goedkoper is. Op school heb ik niet over mijn keuze gesproken omdat ik er thuis al veel over gesproken had. Mijn vader is leraar Duits en mijn moeder werkt in een naaiatelier. Ik lees soms De Telegraaf en Spits of Metro. De stukken over sport en wat me verder boeit.

Nu Ik ben iets heel anders gaan doen. Ik wou heel graag bij de politie maar ze vertelden daar dat je bevelen krijgt en dat je moet doen wat ze tegen je zeggen. Dat zag ik eigenlijk niet zo zitten. Mijn vader is leraar en toen leek me dat toch ook heel afwisselend. En je kan tenminste alles op je eigen manier doen. Dus zit ik op de Pabo en het bevalt me goed.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers