Sharona Martens

17 jaar, Den Bosch

5 havo

Profiel: Economie en Maatschappij

Al vanaf mijn vierde wil ik juf worden, het liefst van een groep 1/2 of 3. Ik kan natuurlijk ook in een crèche gaan werken maar dat vind ik zonde van mijn opleiding. Ik praat er veel met mijn ouders over. Zij hebben allebei geen opleiding gevolgd. Voor de pabo voldoet ieder profiel maar E&M ligt mij het best. Ik hou niet van talen en ik ben niet erg goed in natuurkunde. Ik blijf thuis wonen – het leek me niet nodig om naar een andere stad te gaan. De Keuzegids heb ik uit verveling wel eens doorgebladerd maar ik vind dat een saai blad. Op school vond ik genoeg informatie over alle opleidingen. Ik lees geen kranten.

Nu Ik ben net een paar weken bezig op de pabo. Het is nog een beetje saai, maar dat komt omdat alles nog een beetje op gang moet komen. Ik wil dus nog steeds juf worden en ik ben nog steeds van plan thuis te blijven wonen.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers