Sanne Ondersteijn

17 jaar, Hedel

5 havo

Profiel: Cultuur en Maatschappij

Dit profiel heeft de vakken waarmee ik het beste resultaat haal. Ik ben nu bezig met een screening voor logopedie. Dus ik hoop dat ik dat ga halen. Mijn interesse ligt op dat gebied en ik ga graag met mensen om. Mijn vader stelde deze opleiding voor omdat hij het wel wat voor mij vond. Mijn ouders hebben me erg geholpen bij het maken van mijn keuze. Eigenlijk weet ik niet precies wat voor een opleiding zij hebben gevolgd. Ik ga de opleiding in Eindhoven doen of in Utrecht. In ieder geval dicht bij huis. Misschien dat ik later wel op kamers ga wonen, maar nu vind ik het nog fijner om thuis te blijven wonen.

Nu Ik ben inderdaad logopedie gaan doen en het bevalt me heel goed. Het is wel wennen want je moet opeens alles zelf regelen. Heel anders dan op school. Je wordt voor die opleiding gescreend op stem en spraak en de eerste keer werd ik afgekeurd! Toen ben ik zelf bij een logopediste geweest en heb ik gewerkt aan de dingen die niet goed waren. Bij de tweede screening kwam ik er wel door.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers