Sanne Nendels

17 jaar, Kerkdriel

5 havo.

Profiel: Cultuur en Maatschappij

Dit profiel past het beste bij mij en bij de vervolgopleiding die ik wil gaan doen. Ik ga naar de pabo. Ik wilde graag iets met kinderen doen en het lijkt me leuk om die kinderen iets te leren. Ik ben naar de open dag geweest en het was precies wat ik wilde. Ik ga de opleiding in Den Bosch doen, want dat is lekker dicht bij huis. Ik blijf ook thuis wonen, waarom niet? Ik hoef toch niet te reizen. Ik heb in folders gekeken en met mensen gepraat die de opleiding hadden gedaan. Mijn moeder heeft huishoudschool gedaan, mijn vader mavo. Ik lees af en toe het Brabants Dagblad, de Bommelerwaard kijk ik meestal door.

Nu Ik zit nu op de pabo en ik vind het erg leuk. De eerste tien weken ben je aan het uitzoeken hoe je de studie precies wil doen, je kunt het nu bijvoorbeeld ook in drie jaar doen. Maar ik zal er wel gewoon vier jaar over doen. En daarna zie ik me wel voor de klas staan.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers