Ron Goesten

17 jaar, Kerkdriel

5 havo

Profiel: Natuur en Gezondheid

Met dit profiel kan ik alle kanten op want ik heb er ook nog economie bijgekozen. Ik weet nog niet wat ik hierna ga doen – waarschijnlijk technische bedrijfskunde. Dat lijkt me wel interessant en alle vakken die je er voor nodig hebt, daar ben ik goed in. Ik heb er met mijn ouders en met de decaan over gesproken. Mijn broer doet die opleiding ook. Ik ga naar Den Bosch of Tilburg. Ik blijf in ieder geval lekker thuis wonen omdat dat wel zo gemakkelijk is. Ik zou ook wel bouwtechnische bedrijfskunde willen doen. Heel soms heb ik het er met docenten over gehad. Ik ga in ieder geval een meeloopdag volgen. Van de Keuzegids werd ik niet veel wijzer. Ik haal meer informatie van internet en via mijn broer. Met vrienden praat ik er best vaak over, maar vooral over wat zíj gaan doen. Ik lees het Brabants Dagblad en dan vooral binnenlands en Brabants nieuws. Mijn vader heeft de lts gedaan en van mijn moeder weet ik het niet precies.

Nu Het is bouwtechnische bedrijfskunde geworden, in Tilburg.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers