Rob van Herwijnen

18 jaar, Velddriel,

5 havo

Profiel: Economie en Maatschappij

Mijn interesse ligt bij economie en ik weet al dat ik commerciële economie ga doen. Mijn vader werkt in deze branche en daardoor ben ik die kant op gegaan. Ik heb ook een beroepskeuzetest gedaan, ben naar open dagen geweest en ik heb er over gesproken met mijn vader en met leraren. Het is goed geregeld bij ons op school. De Keuzegids ken ik niet. Ik ga ik Den Bosch studeren en blijf thuis wonen omdat ik dan minder kosten heb en het is ook wel gemakkelijk. Mijn vader heeft ook gestudeerd en mijn moeder heeft de mavo gedaan. Ik lees soms het Brabants Dagblad.

Nu . Het is inderdaad commerciële economie geworden. Deze week moet ik mijn eerste `speech' houden en dat bereid ik met mijn vader voor. Ik vind het moeilijker dan ik gedacht had maar het is heel erg interessant.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers