Peter Wagenaar

19 jaar, Den Bosch

6 vwo

Profiel: Natuur & Techniek + Grieks

Ik ben goed in technische vakken zoals natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Ik wil graag technische informatica gaan studeren aan de Universiteit Twente. Ik kan goed met computers omgaan. Dat is ook mijn hobby en met mijn vwo-opleiding kan ik denk ik wel een wetenschappelijke studie aan. Ik heb er met de decaan over gesproken en ook met mijn mentor. Ook heb ik met een paar studenten informatica van verschillende universiteiten gesproken. Ik heb gekozen voor de Universiteit Twente omdat de faciliteiten (speciaal voor mijn studie) daar heel goed zijn. Ik ga op kamers wonen om de ervaring maar ook om de reistijd. Tweeën- eenhalf uur reizen lijkt mij niet haalbaar. Ik vond de begeleiding vanuit school heel goed. Er werd vroeg genoeg mee begonnen en ze helpen je vanaf het begin tot het einde. Mijn vader is werktuigbouwkundige en mijn moeder heeft Engels en Frans gestudeerd. Ik lees nauwelijks kranten en als ik er dan al één lees dan alleen de voorpagina.

Nu Moeder: ,,Peter is inderdaad informatica gaan studeren en woont op de campus. Hij is heel moeilijk bereikbaar.''

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers