Paul van Leeuwen

18 jaar, Den Bosch

6 vwo

Profiel: Natuur & Techniek

Mijn profiel is een goede voorbereiding voor op de studie technische bedrijfskunde. Ik kan de studie ook in Den Bosch volgen maar ik wil juist naar Tilburg omdat ik dan op kamers kan gaan wonen. Ik vind het thuis ook leuk hoor maar ik ben nu achttien en dat lijkt me een goede leeftijd om op jezelf te gaan wonen. Het lijkt me me ook gezellig met studenten onder elkaar. Ik heb met mijn ouders open dagen bezocht en zij vinden dat ik een goede keuze heb gemaakt. In de Keuzegids heb ik ook nog over technische bedrijfskunde gelezen. Ik wil later graag dingen organiseren in een bedrijf en ik houd van verantwoordelijkheid. Op school heb ik veel aan de decaan gehad – hij heeft me goed begeleid. Mijn vader is aannemer en heeft een eigen bedrijf en mijn moeder wekt parttime bij de keuringsdiens voor waren. Ik bezorg het Brabants Dagblad. Tijdens het rondbrengen heb ik de meeste artikelen wel gelezen en thuis lees ik de rest aan het ontbijt. Voorpagina, sport, auto en economie.

Nu Paul is nog op introductiekamp als we hem proberen te bellen. Maar zijn moeder vertelt dat hij inderdaad technische bedrijfskunde in Tilburg studeert en hard op zoek is naar een kamer.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers