Nathalie van Wordragen

18 jaar, Kerkdriel

6 vwo

Profiel: Cultuur en Maatschappij

Als ik dit profiel niet gekozen had, denk ik niet dat ik nu in 6 vwo had gezeten. Ik vind het gelukkig ook nog een leuk profiel. Ik ga oefentherapie Ceasar doen aan de Hogeschool van Utrecht. Ik vind het leuk om met mensen te werken en om mensen te helpen met problemen aan hun lichaam. Ik wilde eigenlijk naar de sportacademie of fysiotherapie gaan doen. Maar voor de sportacademie ben ik afgewezen en fysiotherapie leek me bij nader inzien niet meer zo leuk. Ik heb er veel met de schooldecaan en met mijn ouders over gesproken. Ik ken niemand die deze opleiding volgt maar ik ben naar verschillende open dagen geweest en ik heb veel informatie op internet gevonden. De begeleiding vanuit school vond ik goed. We hebben ook veel met de Keuzegids gewerkt. Ik blijf het eerste jaar thuis wonen omdat ik wil wennen aan de opleiding. Maar daarna lijkt het me heel gezellig om op kamers te gaan wonen. Mijn moeder heeft spw gedaan (kinderverzorging) en werkt nu op een kinderdagveblijf. Mijn vader heeft de heao gedaan en is nu financieel adviseur. We lezen het Brabants Dagblad en ik lees de voorpagina en sport.

Nu Ik doe inderdaad oefentherapie Ceasar in Utrecht. Ik vind de opleiding heel leuk maar in vergelijking met de middelbare school is het wel heel zwaar. Je wordt in het diepe gegooid maar gelukkig red ik me nog wel. Ik heb nog geen genoeg van het heen-en-weer-reizen en blijf dus nog gewoon thuis wonen.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers