Nathalie van Heel

17 jaar, Kerkdriel

5 havo

Profiel: Economie en Maatschappij

Ik wilde niets met natuur-vakken doen en ook geen tekenen en muziek. Dus op zichzelf ben ik tevreden met dit profiel al is het soms moeilijk. Ik ga waarschijnlijk manager/ondernemer detailhandel op het mbo doen. Van een kennis hoorde ik over die opleiding en toen ben ik naar een open dag geweest. Ik ga de opleiding in Den Bosch volgen want dan kan ik gemakkelijk van huis naar school. Ik heb een aantal gesprekken met de schooldecaan gehad en ik heb er met mijn ouders over gesproken. Mijn moeder is telefoniste/receptioniste en mijn vader is boekhouder.

Nu Ik ben het wel gaan doen maar ik ga er weer mee stoppen. Het is gewoon niet mijn ding. Toen ik de informatie opvroeg leek het me veel leuker dan het blijkt te zijn. Ik kan het niet goed uitleggen. Het past niet bij mij en ik ben niet echt een handelsmens. Ik ga nu cursussen doen al weet ik niet wat. Ik ben heel erg teleurgesteld want nu moet ik weer helemaal opnieuw gaan nadenken.

    • Margot Poll
    • Marlies Hagers