Natasja Daams

18 jaar, Den Bosch

5 havo

Profiel: Economie en Maatschappij

Ik ben helemaal niet tevreden met mijn profiel want de vakken waar ik goed in ben zitten in het profiel N&T. Maar omdat ik naar de hotelschool wilde koos ik E&M. Ik heb concentratieproblemen en nu ben ik bang dat mijn horecaplannen in het water vallen. Ik ga nu waarschijnlijk maar werken en daarbij een cursus doen om later een eigen bedrijf te kunnen beginnen. Ik heb in een eetcafé gewerkt en daar wilde ik graag iets mee doen. Ik heb er met mijn ouders en mijn mentor over gesproken. Ik wil thuis blijven wonen want thuis heb ik het goed. Mijn vader heeft aan de Technische Universiteit gestudeerd en via hem en via internet heb ik informatie gekregen over de cursus die ik wil gaan volgen.

Nu Ik ben inderdaad gaan werken. Fulltime, in de bediening. Dat vind ik erg leuk. Die cursus? Ik ben nog wel van plan die ooit te gaan doen.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers