Mylène van Kessel

17 jaar, Velddriel

5 havo

Profiel: Economie en Maatschappij

Ik heb dit profiel gekozen omdat ik iets met economie wilde gaan doen. En dat ga ik ook doen: bedrijfseconomie. Omdat het een brede opleiding is en er dus veel mogelijkheden zijn. Ik heb dit besloten na een open dag van de hogeschool. Ik blijf in Den Bosch want dat is lekker dichtbij. Ik kan dan tenminste ook thuis in Velddriel blijven wonen. We hebben ook de studiebeurs bezocht. Mijn moeder heeft de huishoudschool gedaan en mijn vader de mavo. Ik lees heel soms het Brabants Dagblad – dan kijk ik even naar de Bommelerwaard.

Nu Ik ben inderdaad bedrijfseconomie gaan doen. Ik vind het wel leuk maar ik moet ook heel erg wennen omdat je veel meer moet doen dan op de havo.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers