Michel Lensen

18 jaar, Den Bosch

6 vwo

Profiel: Economie en Maatschappij

Achteraf had ik gezien mijn interesses qua opleidingen beter C&M kunnen kiezen, maar ik red dit wel. Het hele jaar heb ik getwijfeld tussen psychologie en de hogeschool voor de kunsten. Psychologie omdat ik veel interesse heb in hoe de mens handelt en denkt. Ik observeer mijn omgeving ook. En HKU omdat ik al lang filmpjes bewerk en in januari samen met een vriend een groot filmproject van school heb gedaan. Ik praat erover met de decaan en met de wiskundeleraar. Een vriendin van me doet psychologie in Nijmegen. Als ik psychologie ga doen wordt het Tilburg. Veel vrienden gaan naar Tilburg en de universiteit is goed. Bovendien is het dichtbij. Als ik film ga doen wordt het Utrecht, want daar zijn ze erg gericht op film. Ik blijf thuis wonen. Mijn moeder heeft huishoudschool gedaan, mijn vader mavo. Ik lees eigenlijk geen kranten, alleen soms het Brabants Dagblad.

Nu Ik ben uiteindelijk pedagogische wetenschappen gaan studeren aan de universiteit van Utrecht. Ik wilde altijd al kinderpsycholoog worden en ik geloof dat psychologie te algemeen voor mij is. Pedagogische wetenschappen is helemaal op kinderen gericht.

    • Margot Poll
    • En Marlies Hagers