Melchers sluit speciale tiplijn

Hans Melchers heeft zijn speciale tiplijn gesloten. Op deze telefoonlijn konden mensen tips doorbellen over de ontvoering van zijn dochter Claudia Melchers, op 12 september. Volgens de miljonair is de voortgang van het politieonderzoek de aanleiding voor het sluiten van de tiplijn. In totaal kwamen meer dan 100 tips binnen via de speciale telefoonlijn, de website melcherstip.com en een postadres. Alle tips zijn doorgegeven aan de politie. Melchers, die afgelopen dinsdag met zijn tiplijn was begonnen, looft nog steeds een miljoen dollar uit voor de gouden tip die leidt tot arrestatie van de ontvoerders.

Een 40-jarige vrouw uit Laag-Keppel in Gelderland, die afgelopen week werd opgepakt als verdachte en na twee dagen weer werd vrijgelaten, gaat mogelijk enkele tonnen schadevergoeding eisen. Dat heeft haar advocaat C. Korvinus bekendgemaakt.